同心

又是中元节的时候了。我们通常都会折一些冥纸来祭拜“兄弟”。可是由于时间关系,今年的产量大减。我们能折多少就折多少。

老二和老三的好奇心离不了他们。他们也想参与。我们就“外卖”一些工作给他们。好让他们打发时间。

你看我怎么折。

第一步。

这是第二步。要折成一半。

那,交个你了。

你的责任就是把这些子放在这。

对,就是这样。

行啦!

Advertisements

5 thoughts on “同心

  1. 那你觉得谁是老二和老三呢?

    对为了环保而烧少一点冥纸的做法我也赞同。这样我也不用折那么多!哈哈哈!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s